Workshops

Werk onder deskundige begeleiding aan jouw eigen alpaca schilderij in olieverf. Docent Rutger van Bruggen heeft veel ervaring met het lesgeven aan zowel beginners als gevorderden waardoor hij jou kan helpen te werken en groeien vanuit je eigen basis om uiteindelijk een mooi alpaca schilderij te maken
We beginnen ‘s ochtends in een leslokaal met een theorieles over tekenen met verf, gevolgd door een demonstratie. ‘s middags gaan we naar de alpaca’s om daar, onder het genot van koffie, thee en een broodje, gezellig kennis te maken met de schattige dieren van Alpaca’s in de Betuwe. Daarna gaan we aan de slag om met behulp van een combinatie van prints en de levende Alpaca’s om ons heen een schilderij op te zetten.
De tweede zaterdag beginnen we wederom met een theorieles, ditmaal over kleur, gevolgd door een reeks korte oefeningen. Vervolgens gaan we ‘s middags weer tussen de alpaca’s aan de koffie en thee met een broodje en gaan we ons schilderij in kleur voltooien. Tot slot gaan we onder het genot van een heerlijke hamburger en een glaasje alpacawijn samen onze schilderijen bekijken.

Wanneer: Workshop 1 vindt plaats op 5 en 12 augustus 9:30-17:00
Workshop 2 vindt plaats op 19 en 26 augustus 9:30-17:00

Het is mogelijk om slechts één workshopdag bij te wonen, Het betreft dan 5 augustus of 19 augustus.

Waar: Buurthuis In de Gaard, Ingen en Alpaca’s in de Betuwe, Lienden

Kosten tweedaagse workshop: €200,- incl Materialen en verf, koffie, thee, broodjes, hamburger en glaasje wijn.

Kosten eendaagse workshop  €100,-

Meer informatie of aanmelden: info@rutgervanbruggen.com of via het contactformulier

Translate »